• Subcribe to Our RSS Feed

Ferestre pentru acoperiş terasă

Vă gândiţi că un acoperiş cu deschidere spre cer ar fi soluţia optimă pentru livingul, bucataria sau holul dumneavoastră?

Produsele VELUX pentru acoperiş terasă sunt recomandate oricărui tip de încăpere – combinând funcţionalitatea şi designul indiferent locul unde le veţi instala. Datorită posibilităţii de acţionare cu telecomanda, fereastra model CVP aduce lumina naturală şi aerul proaspăt în mijlocul casei.
Ferestrele pentru acoperiş terasă pot fi folosite atât ca o nouă sursă de iluminare naturală cât şi pentru a înlocui un luminator existent.
Aveți nevoie de o fereastră pentru evacuarea fumului sau pentru ieșirea pe acoperișul terasă?
Ferestrele VELUX special create pentru astfel de funcționalități constituie o soluție optimă!
101886-01-XXL_w280
Soarele în inima casei
Ferestrele pentru acoperiş tip terasă aduc lumina naturală în interiorul clădirilor unde iluminarea naturală prin intermediul ferestrelor de faţadă este limitată sau acolo unde nu se pot instala ferestre de faţadă.

102336-01-XXL_w280

NOU! Ferestre pentru acoperişul terasă (CVP, CFP)

101889-01-XXL_w280

 • Fixe sau electrice
 • Toc şi cercevea din PVC alb
 • Geam model 73 întărit la exterior şi laminat la interior, pentru siguranţă maximă
 • Geam exterior protejat de o cupolă din material plastic transparent foarte rezistent
 • Cupola acrilică se achiziţionează separat şi poate fi transparentă (model ISD 0000) sau poate fi mată (model ISD 0100), la comandă specială.

Fereastră de mansardă instalată cu un produs de supraînălţare a pantei (ECX)

1034-01-STE-M_w280

Soluție alternativă

În cazul unui acoperiș terasă, puteți instala și ferestre de mansardă, folosind rama de etanșare VELUX, model ECX. Acesta este un produs de supraînălțare a pantei, astfel încăt să existe o înclinație de minim 15 grade.

102876-01_130_130 Confort ridicat datorită telecomenzii şi senzorului de ploaie
103049-01_130_130 Rulouri programabile
în funcţie de dispoziţie şi momentele zilei

Fereastra electrică
Pentru aerisirea încăperilor, alegeţi ferestrele electrice inteligente, model CVP, care sunt acţionate cu telecomanda şi se deschid pâna la 15 cm.

CVP

 •  Aduce lumina naturală în interiorul clădirii completând cu succes iluminarea naturală oferită de ferestrele de faţadă
 •  Oferă beneficiile sistemului INTEGRA® pentru un confort maxim: aerisire programabilă, senzor de ploaie, setări personale, afi şaj digital cu meniu în limba română, instalare uşoară. Se deschide până la maxim 15 cm pentru aerisire
 •  Toc şi cercevea din PVC alb
 •  Geamul exterior este protejat de o cupolă din material plastic transparent foarte rezistent
 •  Geam standard model 73Q antiefracţie pentru siguranţă sporită (clasa P4A de siguranţă conform EN356)
 •  Cupola acrilică a produsului transparentă, model ISD 0000, este inclusă în preţ. Pentru cupolă acrilică mată, model ISD 0100, solicitaţi o ofertă personalizată.

Fereastra fixă
Dacă există alte surse de ventilaţie, puteţi alege ferestre care nu se deschid, fixe, model CFP.

CFP

 •  Aduce lumina naturală în interiorul clădirii completând cu succes iluminarea naturală oferită de ferestrele de faţadă
 •  Fereastra fixă CFP nu poate fi deschisă
 •  Toc şi cercevea din PVC alb
 •  Geamul exterior este protejat de o cupolă din material plastic transparent foarte rezistent
 •  Geam standard model 73Q antiefracţie pentru siguranţă sporită (clasa P4A de siguranţă conform EN356)
 •  Cupola acrilică a produsului transparentă, model ISD 0000 este inclusă în preţ. Pentru cupolă acrilică mată, model ISD 0100, solicitaţi o ofertă personalizată.

Avantajele modelului electric:

1. Aerisire programabilă
Deoarece fereastra se deschide până la 15 cm, aerul curat pătrunde în locuinţa dumneavoastră foarte uşor. Dacă deschideţi fereastra pentru aerisire o puteţi programa să se închidă mai târziu, lucru foarte practic pentru ferestrele din băi şi bucătării.

2. Senzor de ploaie
Ferestrele inteligente au grijă de locuinţa dumneavoastră chiar şi atunci când nu sunteţi acasă. Senzorul de ploaie va închide automat fereastra la primii stropi de ploaie, evitându-se astfel infiltraţiile apei sau distrugerea mobilei când nu sunteţi acasă.

3. Setări personale
Puteţi să personalizaţi fiecare fereastră sau grup de ferestre. Puteţi programa deschiderea şi închiderea ferestrelor. De asemenea, puteţi denumi programul personalizat în funcţie de momentul zilei, de exemplu “Dimineaţă”. Niciodată n-a fost mai usor să vă treziţi cu aer curat în încăpere!

4. Afişaj digital cu meniu în limba română
Puteţi verifica în orice moment starea ferestrelor dumneavoastră fără să fie nevoie să vă plimbaţi dintr-o cameră în alta. Afişajul telecomenzii vă oferă toate informaţiile de care aveţi nevoie şi vă anunţă dacă o comandă s-a finalizat sau nu.

5. Instalare uşoară
Beneficiaţi de un sistem complet într-o singură cutie, uşor de instalat şi de folosit. Include fereastra şi kitul de operare electrică pe frecvenţe radio (motor electric, unitate de comandă, telecomandă, senzor de ploaie, conexiuni pentru rulouri electrice, cabluri electrice preinstalate).

 

Beneficii directe:

Eficienţă energetică
Geamul este recomandat locuinţelor care au specificaţii stricte pentru izolare termică deoarece pierderile de căldură sunt minime.

Geam rezistent pentru siguranţă maximă la interior
Geamul este întărit la exterior şi laminat la interior: în caz de spargere nu permite împrăştierea cioburilor, oferind protecţie maximă în cazul în care oamenii desfăşoară activităţi sub ferestre.

Protecţie împotriva razelor ultraviolete
Geamul şi cupola oferă protecţie împotriva decolorării premature a mobilierului sau a altor obiecte.

Izolare fonică
Geamul şi cupola reduc zgomotele facând ca acestea să scadă mult în intensitate. Oferă protecţie împotriva zgomotului provocat de vremea rea cu ploaie torenţială sau grindină.

Cupolă acrilică rezistentă
Cupola poate suporta o presiune de până la 250 kg/m2 distribuită în mod egal pe suprafaţa acesteia.