• Subcribe to Our RSS Feed

Bramac

Bramac

Acoperişurile BRAMAC. Trăiesc pur şi simplu mai mult.

În comparaţie cu alte materiale folosite ca învelitori, rezistenţa ţiglelor din beton  creşte  pe o durată de până la 50 de ani şi asigură astfel o durată mai mare de viaţă ţiglelor Bramac.

87502f8d2d

Acoperişurile BRAMAC. Rezistă şi celor mai puternice precipitaţii.

Bramac îşi supune constant sistemele de învelitori unor teste desfăşurate în cel mai mare canal de vânt al Europei. Rezultatele o dovedesc: ţiglele Bramac oferă siguranţă şi protecţie şi în cazul unor precipitaţii extreme.

8e5b2632f3

Acoperişurile BRAMAC. Sfidează vânt şi furtună.

Condiţionate de modul de fabricaţie, acoperişurile Bramac sunt vizibil mai puţin afectate de pagubele cauzate de furtuni. În cazul în care este nevoie, vă pot fi oferite soluţii suplimentare de siguranţă împotriva intemperiilor

248d4e3f52

Acoperişurile BRAMAC. Trec fiecare  test de rezistenţă.

Datorită densităţii, acoperişurile Bramac sunt foarte rezistente împotriva grindinei şi a altor solicitări de această natură. Dacă va fi totuşi cazul, piese individuale vor putea fi schimbate fără probleme.

2f778f1d99

Acoperişurile BRAMAC. Previn pagubele cauzate de îngheţ.

Cu o densitate înaltă, ţiglele Bramac nu sunt pătrunse de umiditate, cum ar fi de exemplu roua, şi sunt astfel protejate de pericolul îngheţului.

cc933e0691

Acoperişurile BRAMAC. Protejează mediul înconjurător.

Ţiglele Bramac se remarcă deja din faza de producţie prin consumul scăzut de energie şi îndreptăţesc Bramac să fie primul ofertant de sisteme de învelitori care să poarte certificarea IBO.

f2f3f4d07c

Acoperişurile BRAMAC. Încântă privirea.

Controlul atent din perioada producţiei are drept efect uniformitatea aspectului plăcut al ţiglelor Bramac. Se exclud intensităţi oscilante de culoare cauzate de materia primă sau diferenţe de greutate.

095864db4a

Acoperişurile BRAMAC. O soluţie completă.

Bramac oferă sisteme de învelitori complete de la A-Z. Pentru fiecare model de ţiglă, Bramac oferă un program original care cuprinde piese speciale şi accesorii.

5ec4fb4c08

Acoperişurile BRAMAC. Costă mai puţin decât aţi crede.

Ţiglele BRAMAC oferă un excelent raport preţ – performanţă. Cereţi o ofertă – veţi fi plăcut surprinşi!

9e29e93f03

Acoperişurile BRAMAC. De încredere timp de generaţii la rând.

Bramac înseamnă calitate şi inovaţie. În 40 de ani au fost produse peste trei miliarde de ţigle aşezate pe două milioane de case. Iar numărul creşte zilnic.

Familie_Generationen_08