• Subcribe to Our RSS Feed

Despre Metidro

Noul sistem Metidro de jgheaburi si burlaneeste produs de Coilprofil in baza experientei anumulate in productia de tabla cutata si profile metalice din ultimii 10 ani.
Astfel, am creat un produs caracterizat prin simplitatea instalarii si, in acelasi timp, printr-o excelenta fiabilitate. Mai mult, utilizarea unor materiale de prima calitate, asa cum sunt toate produsele noastre, asigura o lunga perioada de viata sistemului si, la final, este in intregime reciclabil.
Produsul este unul complet adaptabil, indiferent de tipul de acoperis pe care il aveti si, de asemenea, indiferent de materialul din care este realizat acoperisul. Si gama cromatica este creata astfel incat sa se completeze elegant ansamblul vizual al casei.

Imbinare perfecta

Datorita utilajelor de ultima generatie, piesele sistemului de jgheaburi si burlane Metidro sunt realizate la dimensiuni foarte precise pentru a se imbina perfect, fiind cat se poate de etans. Nici o picatura de apa nu va patrunde intre componentele sistemului, ci intreaga cantitate va fi colectata de catre jgheab.49_0_0

Durabilitate

Sistemul are o garantie de 15 ani si o durata de viata estimata la 50. Cheia acestei rezistente este calitatea materialului folosit, procentajul de zinc, cat si vopseaua aplicata. Multe companii concurente comunica o garantie de viata mai lunga decat a noastra, insa trebuie sa va ganditi: Care este garantia faptului ca aceasta companie va mai exista peste 50 de ani?

Eleganta

Metidro este un sistem suplu, elegant, care completeaza frumos acoperisul casei, pentru un intreg armonios, chiar daca acesta este din tigla metalica, tigla ceramica, sindrila bituminoasa sau alte materiale.

La fel ca si o cravata, eleganta sistemului nu se evalueaza in cat de complicat este designul. Eleganta tine de felul in care acest accesoriu se adapteaza perfect oricarei situatii, de parca ar fi fost creat special pentru aceasta.

Usor de montat

ocmai datorita imbinarii precise, munca montatorului este usurata. Instalarea este simpla si se poate realiza urmarind pasii prezentati in ghidul de montaj.
Poate nu este chiar treaba de copil, dar, cu siguranta, montajul este foarte mult simplificat de felul in care sistemul a fost conceput.

Reciclare

La finalul vietii produsului, sistemul de jgheaburi si burlane Metidro este integral reciclabil. Pentru noi este important sa protejam mediul inconjurator, mai ales ca volumul produselor noastre este considerabil.

In fiecare an, producem nu mai putin de ….. sisteme pluviale, alcatuite din jgheaburi si burlane, si cu siguranta nu ne-am dori ca ele sa polueze mediul inconjurator.

Adaptabilitate

Sistemul este creat pentru a se adapta oricarui tip de acoperis. Indiferent de cum ti-ai conceput casa, Metidro are o solutie care sa ti se potriveasca. Imagineaza-ti casa ca pe un puzzle, in care piesele numite jgheaburi si burlane se potrivesc cu oricare dintre celelalte piese, indiferent de felul in care acestea au fost decupate.

 

Comments are closed.