• Subcribe to Our RSS Feed

Velux

Baner_homepage_mai_715x290

VELUX este o companie internaţională înfiinţată pornind de la viziunea fondatorului, Villum Kann Rasmussen, ce dorea să asigurelumină naturală, aer proaspăt şi calitatevieţii oamenilor. În prezent, aceste trei beneficii se regăsesc în milioane de case din întreaga lume.

Astăzi, după mai mult de 65 de ani de la instalarea primei ferestre de mansardă într-o şcoală din Danemarca, viziunea VELUX a evoluat – dar valorile au rămas aceleaşi, aşa cum au fost exprimate prima oară de fondator.

 

VELUX România S.R.L.

VELUX România comercializează ferestre de mansardă, produse de instalare, dispozitive de comandă şi control, accesorii decorative şi parasolare.

Produsele VELUX disponibile în România sunt utile pentru orice fel de proiect de construcţii, clădiri noi sau renovate, publice sau private, şi sunt comercializate exclusiv printr-o reţea naţională de distribuitori specializaţi în domeniul materialelor de construcţii.

S

“Clădirea de pe strada Aurel Vlaicu nr. 40 din Braşov a fost proiectată de la început pentru a găzdui birourile mai multor firme. De la configuraţia iniţială până la forma din prezent, proiectul a presuspus o serie de modificări adaptate la nevoile şi tipurile de activităţi defăşurate de chiriaşi. Aceste modificări au fost posibile datorită flexibilităţii spaţiului, a formelor, dar şi datorită tehnologiilor şi materialelor de construcţii avansate folosite. S-a realizat un spaţiu generos de găzduire a activităţilor, care se distinge prin designul atipic şi calitatea ambientală. Am pus accentul pe ergonometrie, pe confortul necesar în desfăşurarea activităţilor zilnice şi suntem la fel de încântaţi ca şi clienţii noştri de rezultatul obţinut.” (Dan Cămârzan, Director General S.C. Kronvest S.R.L.)