• Subcribe to Our RSS Feed

Produse de siguranţă pentru acoperiş pentru acoperişuri din ţiglă, acoperisuri din şindrilă şi acoperişuri din oţel

Ruukki-roof-safety-products-small

Scările, podeţurile de acoperiş şi sistemele antizăpadă de la Ruukki sunt soluţii sigure de înaltă calitate pentru toate acoperişurile şi scopurile.

Asigură un acoperiş sigur şi durabil

Produsele de siguranţă pentru acoperiş scările, podeţurile de acoperiş şi sistemele antizăpadăreprezintă o parte necesară a casei dumneavoastră. Vă rugăm să verificaţi reglementările locale pentru produse de siguranţă obligatorii pentru acoperiş.

Produsele de siguranţă pentru acoperiş vă asigură un grad de siguranţă când acoperişul dumneavoastră necesită lucrări de întreţinere şi protejează, de asemenea, celelalte persoane din jurul dumneavoastră. De exemplu, sistemele antizăpadă asigură faptul că zăpada sau gheaţa nu cade pe oamenii care circulă lângă casă, iar scările asigură o rută de urgenţă esenţială în cazul izbucnirii unui incendiu.

Scările, podeţurile de acoperiş şi sistemele antizăpadă de la Ruukki sunt soluţii sigure de înaltă calitate pentru toate tipurile de acoperiş şi pentru toate materialele pentru acoperiş: acoperişuri din ţiglă, acoperişuri din şindrilă şi acoperişuri din oţel.

Toate produsele sunt disponibile din oţel galvanizat cu strat colorat sau doar cu finisaje galvanizate fără straturi de protecţie.

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!

You must be logged into post a comment.